Mostarski umjetnik Mario Zovko objavio svoju prvu knjigu
Bog i ja 1 na 1
OBJAVA: Petak, 14. srpnja 2017. 9:19
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Mostarski umjetnik Mario Zovko objavio svoju prvu knjigu
0

Što u stvari želim postići s ovom knjigom? Želim u vama čitateljima probuditi svijest, otvoriti oči i kroz određene natuknice pokazati kako, i na koji sam način osobno uspio otvoriti svoje isprljano srce i dušu.

Mario Zovko, naš svestrani umjetnik i inženjer mostarskog Aluminija , veliki dio slobodnog vremena posvećuje svojoj istinskoj ljubavi, glazbi i književnosti.

Početkom srpnja završio je svoje prvo književno djelo Bog i ja 1 na 1, roman u kojemu vodi dijalog sa Svevišnjim Bogom.

Knjigu možete preuzeti u PDF formatu s službene stranice.

Kako nam je rekao Mario knjiga će također izaći i u tiskanom obliku ograničenog tiska.

Trenutno se prevodi na engleski jezik i izaći će na Amazonu, gdje će se moći kupiti kao elektronska knjiga. Tržište su Sjedinjene Američke Države, no varijanta na hrvatskom jeziku je potpuno besplatna.

"Što u stvari želim postići s ovom knjigom? Želim u vama čitateljima probuditi svijest, otvoriti oči i kroz određene natuknice pokazati kako, i na koji sam način osobno uspio otvoriti svoje isprljano srce i dušu. Pišući posljednje rečenice knjige doista sam pustio suzu jer mi je bilo žao što se odvajam od Boga, makar na ovaj način kojim sam intimno komunicirao s Ocem kroz godinu i pol dana. Ako nakon čitanja, barem jednu osobu uspijem potaknuti na razmišljanje, moja misija je uspješna", kazao je Zovko.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.