Mostarski teatar mladih gostovao u Glamoču, Livnu i Tomislavgradu
"Nijemi krik"
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 9:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Mostarski teatar mladih gostovao u Glamoču, Livnu i Tomislavgradu
0

Dani teatra mladih kraj su aktivnosti redovnog repertoarnog igranja predstava na matičnoj sceni, ali i početak festivalskih i turističkih gostovanja i izvedbi.

Mostarski teatar mladih gostovao je u organizaciji udruženja "Žene Livna" u Glamoču, Livnu i Tomislavgradu sa interaktivnom predstavom Teatra u obrazovanju " Nijemi krik":

Predstava je izvedena na otvorenom za učesnike projekta koji se bavio rodnom ravnopravnošću i nasiljem nad ženama. Vrlo zanimljive izvedbe i obostrano korisno iskustvo.

Predstave u Glamoču i Livnu izvedene su u gradskom parku, odnosno na trgu u središtu grada što je još više pobudlo pažnju građana i skrenulo pažnju na ovaj vrlo prisutni problem u našem društvu. Nakon ovih aktivnosti već danas na Memorijalnoj sceni 2532 počinju 31. Dani teatra mladih, priopćeno je.

Ova aktivnost je početak privođenja kraju tekuće sezone i predstavlja retrospektivu svega onoga što je Mostarski teatar mladih ponudio publici u toku sezone. Dani teatra mladih kraj su aktivnosti redovnog repertoarnog igranja predstava na matičnoj sceni, ali i početak festivalskih i turističkih gostovanja i izvedbi.

Na ovogodišnjim Danima teatra mladih biće izvedeno 7 predstava, a publika će birati najbolje ostvarenje što je svojevrsna provjera repertoara i izvlačenje pouka i opredjeljenja za narednu sezonu. Između ostalih biće izvedene predstave "Ježeva kućica", "Hoću letjeti", "Nijemi krik", "Mir", "Nije Shakespeare, ali jeste Romeo i Julija" i druge.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.