Mostarska slikarica s belgijskom adresom poklonila sliku Galeriji kraljice Katarine
Nina Acković
OBJAVA: Subota, 15. srpnja 2017. 9:45
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Nina Acković dar slika
0

Slikarica je željela na jedan zanimljiv način povezati svoju prvu samostalnu izložbu u Mostaru i posljednju naslovljenu #ninaackovic#myfavoritegame#

Priznata mostarska slikarica s belgijskom adresom Nina Acković u petak je za stalni postav Galerije kraljice Katarine Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostar darovala sliku - ulje na platnu ''Skamenjeni'' iz 1996. godine.

Prema njezinim riječima željela je na jedan zanimljiv način povezati svoju prvu samostalnu izložbu u Mostaru i posljednju naslovljenu: #ninaackovic#myfavoritegame#, koja ostaje otvorenom do 28. srpnja 2017. godine.

Danijel Vidović, ravnatelj Hrvatskoga doma Kosača tom prigodom zahvalio se mostarskoj umjetnici na daru podsjetivši kako je prva faza projekta stalnog postava završena te kako očekuje da će se u idućem razdoblju nastaviti s pozitivnom praksom obogaćenja fundusa Kosačine galerije.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.