Kosača

Mostar: Srednjoškolci izložbom pokazali svoju kreativnost

Kultura / Flash | 10. 06. 2017. u 07:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dom hercega Stjepana Kosače ugostio je još jednu izložbenu postavku, a ovoga puta riječ je o djelima dizajnera interijera Srednje građevinske škole 'Jurja Dalmatinca' iz Mostara.

Predstavljeno je više od 20 djela, te su posjetitelji mogli uživati u razgledavanju različitih postavki. Na smjeru dizajn interijera, učenici tijekom školovanja stječu određene sposobnosti kao npr. osjećaj za prostor, njegovu funkciju i namjenu, estetski osjećaj za formu i usklađenost boja.

U svom obraćanju ravnatelj te škole Branko Landeka je nešto više rekao o smjerovima koje zainteresirani mogu pohađati, te o projektima navedene škole.

U kratkom obraćanju ravnatelja Zavoda za školstvo Željka Ćorića, upućene su riječi hvale učenika, te čestitke na uloženom trudu i radu rukovodstvu škole. On je ujedno proglasio izložbu otvorenom.

Srednja građevinska škola 'Jurja Dalmatinca' Mostar pokrenula je u školskoj 2015./ 16. godini smjer dizajn interijera, te je u kratkom vremenskom razdoblju uspjela zainteresirati veliki broj mladih ljudi za ovo zanimanje. U glazbenom dijelu programa nastupio je učenik Muzičke škole Mostar Kristijan Ravlić.

Kopirati
Drag cursor here to close