Mostar: Pomjerena promocija knjige Borisa Lalića 'Čudo na Miljacki'
Promocija
OBJAVA: Četvrtak, 18. svibnja 2017. 0:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: S.S.
Boris Lalić knjige
0

Lalić iza sebe ima i dramu 'Mirna Bosna', koja je već na daskama Kamernog teatra 55 u Sarajevu, a pod režiserskom palicom Saše Peševskog.

'Elektra Mačkica Roto Press' na čelu sa mladim sarajevskim piscem Borisom Lalićem stiže u grad na Neretvi, donoseći svoje najnovije izdanje pod nazivom 'Čudo na Miljacki', koje će se predstaviti publici u Mostaru u utorak 23.5. na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarskog teatra mladih, s početkom u 19:30 sati.

Boris Lalić je sveprisutnije ime na književnoj sceni u našoj zemlji, a prvi put se predstavio romanom '100%', da bi nakon njega slijedilo izdanje zbirke pripovjedaka 'Jackie's on the road again', te zbirke priča 'Dobar život u vrijeme krize', kao i već spomenute zbirke 'Čudo na Miljacki' koja je izašla iz tiskare kao najnovije ukoričenje, i nedugo nakon pristigla u Mostar.

Lalić iza sebe ima i dramu 'Mirna Bosna', koja je već na daskama Kamernog teatra 55 u Sarajevu, a pod režiserskom palicom Saše Peševskog.

Vrijedan napomene je i podatak da je zbirka 'Čudo na Miljacki' pod istim koricama kao i knjiga 'Priče iz Prisoja i Osoja' autora Marka Matolića, što je svakako raritet, kao i zanimljivost vezana za izdavačku djelatnost 'Elektra Mačkice Roto Press'.

Više podataka o samom autoru, odnosno o njegovim djelima, a posebno o posljednjem 'Čudo na Miljacki', će dobiti svi oni koji posjete ovu promociju, koju će moderirati Semir Behram.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.