Mostar: Pokrenuta kreativna likovna radionica
Kap ljubavi i dobrote
OBJAVA: Nedjelja, 12. ožujka 2017. 12:39
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Umjetnici pribor kistovi boje
0

Djela nastala u ovoj radionici bit će ponuđena javnosti na prodaju, a sav je prihod namijenjen potrebitima.

Humanitarna udruga 'Kap ljubavi i dobrote' priopćila je kako je pokrenula besplatnu likovnu radionicu na kojoj će polaznici moći svladati temelje slikarstva, kiparstva i decoupage tehnike.

Djela nastala u ovoj radionici bit će ponuđena javnosti na prodaju, a sav je prihod namijenjen potrebitima.

''Radionica je namijenjena svim ozbiljnim polaznicima i potpuno je besplatna, a vodit će ju mostarski umjetnici i kreativci. Cilj je ove radionice pokrenuti kreativnost, koju često u sebi zatomljujemo u korist materijalnoga svijeta'', priopćeno je iz Udruge.

Prijave se mogu slati do 15. ožujka 2017. na e-adresu hu.kapljubavi.dobrote@gmail.com

Broj polaznika je organičen.

Humanitarna udruga „Kap ljubavi i dobrote“ djeluje na području HNŽ-a, a svrha joj je okupljati građane koji će svojim djelom i životom svjedočiti ljubav prema svim ljudima, neovisno o nacionalnoj, vjerskoj i spolnoj pripadnosti, te im nesebično davati i stručnu i materijalnu pomoć, napose djeci s posebnim potrebama, starima i nemoćnima, ali i svima onima koje je život gurnuo na društvenu marginu.

 

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.