Knjiga poezije

Mostar: Počela pisati roman, pa predstavila knjigu poezije

Kultura / Flash | 17. 07. 2017. u 23:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Knjiga poezije pod nazivom 'Još uvijek vjerujem' promovirana je u mostarskoj Pozorišnoj kavani u ponedjeljak navečer. Autorica Sanela Čopelj nije krila uzbuđenje povodom promocije, jer su je došli podržati mnogobrojni prijatelji, rodbina, te neke od kolega iz školskih klupa.

"Ovo je moja prva knjiga, moj prvijenac. Knjiga većinom govori o ljubavi, sjećanjima na bolja vremena, meni dragim ljudima i obitelji koja nije tu. Knjiga je nastajala gotovo dvije godine, sadrži 83 pjesme i tiskana je, za sada, u tiražu od 200 komada", kazala je Čopelj za Bljesak.info.

"Sve je nekako krenulo sa romanom kojega sam počela pisati odavno, ali ga još nisam završila. Kako je to životna, teška priča u jednom momentu mi je trebao odmor, a tu su onda uskočile pjesme i knjiga 'Još uvijek vjerujem', te sam se sada više posvetila ovom projektu", rekla je Čopelj.

Na upit hoće li biti održane promocije i u nekim drugim gradovima, Čopelj je rekla da je ovo za sada to. "Nadam se da će biti još ponegdje, ali će o tome javnost biti blagovremeno obaviještena", istaknula je.

O knjizi je osim autorice svoj osvrt dao recenzent Hilmo Selimović, a program je obogatio i nastup članice Plesnog studija 'Mo Stars'.

Kopirati
Drag cursor here to close