Monodrama Josipa Pejakovića u Narodnom pozorištu Mostar
BH Stend-Drp Tragedy
OBJAVA: Petak, 14. srpnja 2017. 13:37
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Josip pejaković monodrama
0

Monodrama ukazuje na tešku situaciju u BiH, ali Pejaković poručuje da postoji izlaz

Josip Pejaković izvest će svoju monodramu "BH Stend-Drp Tragedy" u subotu, 22. srpnja, u Narodnom pozorištu Mostar, s početkom u 20 sati, u sklopu "Mostarskog ljeta".

U ovoj predstavi bh. glumaca i prvak drame Narodnog pozorišta Sarajevo govori o našoj svakodnevnici, o aktualnoj društveno-političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, ali za razliku od prethodnih predstava u kojima je glumio razne likove, u ovoj monodrami govori o sebi.

I ovo njegovo djelo, kao i sva prethodna, nastalo je iz njegove ljubavi prema Bosni i Hercegovini. Monodrama ukazuje na tešku situaciju u BiH, ali Pejaković poručuje da postoji izlaz, prenosi Fena.

"Mislio sam da Bosnu, ipak, treba predstaviti u drugom svjetlu, a ne vicevima o Sulji i Muji. BiH zaslužuje puno više satire, pažnje i mudrosti, a ne primitivizma i onog čime smo bombardirani svih ovih godina kroz te komedije", kazao je Pejaković.

Pejaković se, između ostalih, proslavio monodramama "On meni nema Bosne", "Oj živote" i "O, izbjeglice". Igrao je zapažene uloge u televizijskim serijama i filmovima, dobitnik je brojnih nagrada.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.