Misa zahvalnica za mostarske maturante
Te Deum
OBJAVA: Utorak, 9. svibnja 2017. 21:22
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.S.
Ratko Perić predavanje3
0

Biskup Perić predvodit će misno slavlje za mostarske maturante te će im uputiti prigodnu homiliju

Ovogodišnja Misa zahvalnica (Te Deum) za sve maturante mostarskih srednjih škola, prigodom završetka njihova srednjoškolskoga obrazovanja, slaviti će se na spomendan bl. Ivana Merza, u srijedu, 10. svibnja 2017., u 12 sati u katedrali Marije Majke Crkve.

Susret započinje pokorničkim bogoslužjem i prigodom za pojedinačnu svetu ispovijed, nakon čega će svečano euharistijsko slavlje predvoditi mjesni biskup msgr. dr. Ratko Perić, koji će maturantima uputiti prigodnu homiliju.

"Pozivamo sve maturante, njihove razrednike, profesore, odgojitelje, ravnatelje i roditelje da se odazovu na ovu zahvalu Bogu za sve primljene darove, uspjehe i susrete u danima školovanja", stoji u pozivu web portala Crkva na kamenu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.