Uspješno realizirano

Kulturom do zajedništva u Mostaru

Kultura / Flash | 24. 03. 2017. u 19:56 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Vijeća mladih Grada Mostara u suradnji s Unijom studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Studentskim zborom Sveučilišta u Mostaru su u četvrtak, 23.3.2017. uspješno realizirali projekt “Kulturom do zajedništva” uz financijsku pomoć Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije.

Dvadeset studenata Univerziteta 'Džemal Bijedić' i Sveučilišta u Mostaru zajedno su odgledali predstavu “Mali dućan strave” u Narodnom pozorištu Mostar. Cijeli repertoar je prošao u ugodnoj i opuštenoj atmosferi, za šta su se pobrinulo osoblje Narodnog pozorišta, te glumci navedene predstave porijeklom iz SAD-a koji u Mostaru borave u sklopu svoje europske turneje.

Osim studenata Univerziteta “Džemal Bijedić” i Sveučilišta u Mostaru, te rukovodstva Vijeća mladih Grada Mostara, predstavi su prisustvovali brojni ljubitelji Pozorišta, te predstavnici zakonodavne i izvršne vlasti Mostara, HNŽ i FBiH.

Koordinator za kulturu, obrazovanje i volonterizam i član Upravnog odbora Vijeća mladih Grada Mostara Džani Pajić izuzetno je zadovoljan realiziranim aktivnostima, te je izrazio nadu da će Vijeće mladih i u budućnosti biti organizator sličnih manifestacija, ne samo na polju kulture, nego i u svim sferama života u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close