od 17. do 25. studenoga

Kuće iz Mostara na 33. Susretima kazališta BiH

Kultura / Flash | 14. 11. 2016. u 09:31 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Brčkom će se od 17. do 25. studenoga održati 33. Susreti kazališta BiH na kojem će u natjecateljskom dijelu biti izvedeno devet predstava kazališta iz BiH i zemalja okruženja. Ovogodišnje susrete otvorit će Narodno pozorište Republike Srpske iz Banja Luke predstavom „Sinovi umiru prvi“.

„Atelje 212“ iz Beograda odigrat će 18. listopada predstavu „Mrešćenje šarana“, a Hrvatsko Narodno kazalište iz Osijeka 19. studenoga predstavu „Moć zemlje“.

Idućeg dana, 20.studenoga, „Kamerni teatar 55“ iz Sarajeva izvest će predstavu „Kad bi naglas govorili“, a 21. studenoga Bosansko narodno pozorište, Zenica i Mess, Sarajevo prestavu „Mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali“.

Bosansko narodno pozorište, Zenica 22.studenoga odigrat će predstavu „Drang nach Westen ili Prodor na zapad“, a Narodno pozorište Beograd 23. studenoga predstavu „Rodoljupci“

Hrvatsko narodno kazalište, Mostar, Bosansko narodno pozorište, Zenica, Narodno pozorište, Mostar, 24.studenoga izvest će predstavu „Mrtve ribe plivaju na leđima“ a „Smart studio“, Beograd i „Grad teatar“ Budva, 25. studenoga predstavu „Indigo“.

Kopirati
Drag cursor here to close