Književno druženje s mladom autoricom Jelenom Rozić
Mjesec kulture
OBJAVA: Utorak, 14. ožujka 2017. 22:49
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Ogledalo Duše caffe KosačaOgledalo Duše caffe KosačaOgledalo Duše caffe KosačaOgledalo Duše caffe KosačaOgledalo Duše caffe Kosača
0
Ogledalo Duše caffe Kosača
Ogledalo Duše caffe Kosača
Ogledalo Duše caffe Kosača
Ogledalo Duše caffe Kosača
Ogledalo Duše caffe Kosača

U knjizi će čitatelji moći pročitati sve o nedaćama i poteškoćama koje veza na daljinu donosi te o predivnim trenucima koji zbog nje i od nje nastaju.

U caffu Kosača večeras je promovirana knjiga "Jesi tu?", mlade mostarske autorice Jelene Božić.

Naime, promocija se održala sklopu Mjeseca kulture, Dana studentskog zbora a svi prisutni su imali priliku da kroz ragovor, smijeh i čitanja upoznaju Jelenu.

Jelena Božić sada Rozić, u knjizi priča istinitu ljubavnu priču, mostarsku a ipak svjetsku priču o vezi na daljinu. U knjizi nema izmišljenih događaja, i u njoj, kao kroz ključanicu, čitatelju se pruža uvid u ljubavnu vezu jednog stvarnog para.

Autorica u knjizi govori o svojoj vezi na daljinu, ljubavi prema ljudima i privrženosti gradovima, a sve kroz prizmu čežnje i nedostajanja. Istinitu i stvarnu ljubav između dvoje ljudi provlači kao glavni motiv koji se isprepleće s opisima njezinog Mostara i daleke Azije.

U knjizi će čitatelji, oni koji do sada nisu pročitali knjigu, moći pročitati sve o nedaćama i poteškoćama koje veza na daljinu donosi te o predivnim trenucima koji zbog nje i od nje nastaju.

Jelena Božić rođena je 9. rujna 1992. godine u Splitu. Srednjoškolsko obrazovanje, Gimnaziju fra Grge Martića u Mostaru, završava 2011. godine te iste godine upisuje Filozofski fakultet u Zagrebu, smjer anglistika i lingvistika. Od svoje šesnaeste godine aktivno se bavi pisanjem proze i poezije te dramskim stvaralaštvom.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.