Izložba slika

Kiša Vedrane Božić u Štefanijinom šetalištu

Kultura / Flash | 08. 03. 2014. u 09:37 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba slika, amaterske slikarice Vedrane Božić, pod imenom "Kiša", bit će otvorena u mostarskoj Pivnici Štefanijino šetalište, u četvrtak, 13. ožujka, s početkom u 20.30 sati.

Kroz sliku Vedrana govori o sjeti, ljubavi, tuzi, svojim ulicama i svom gradu. Uz pomoć akrila, ulja te silikona radi djela velike stvaralačke energije.

Iako je "Kiša" središnja tema ove izložbe, Vedrana će predstaviti i djela drukčije tematike, od kojih su neka nastala na tečajevima slikanja.

Vedrana Božić rođena je 1980. godine u Mostaru, gdje je završila Srednju medicinsku školu. Ljubav prema likovnoj umjetnosti se rodila prije desetak godina u Londonu, gdje je slikarica živjela i radila te pohađala tečajeve crtanja i slikanja.

Napisala je i ilustrirala slikovnicu za jednog dječaka, koja joj je otvorila put za suradnju s eminentnim imenima, poput zagrebačkog pisca Ognjena Livade.

Vedrana izrađuje nakit i suvenire te izlaže na kreativnim sajmovima.

Uz Vedranina djela, uveseljavat će vas bend Pešes acoustic, kao gost večeri. Izložba je prodajnog karaktera i bit će postavljena do kraja ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close