Iznos administrativne pristojbe za strane kulturne radnike vraćen sa 100 na pet KM
Vijeće ministara BiH
OBJAVA: Srijeda, 26. srpnja 2017. 18:09
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Pet maraka kovanica 2017 naša
0

Administrativna pristojba za strance, uključujući gostujuće kulturne radnike, vraćena je sa 100 na pet KM

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine je na sjednici u utorak usvojilo odluku o izmjeni tarifa kojom se administrativne pristojbe za kulturne radnike vraćaju na prvobitne iznose.

Usvajanje te odluke, kako je priopćeno u srijedu iz Press službe Županije Sarajevo, uslijedilo je nakon apela ministra kulture i sporta ŽS Mirvada Kurića i održane press konferencije o "pogubnoj odluci Vijeća ministra BiH vezanoj za administrative takse".

Vijeće ministara BiH u svibnju je donijelo odluku da se administrativna pristojba za strance, uključujući gostujuće kulturne radnike poveća s pet KM na 100 KM, "a taj iznos dodatno bi opteretio ustanove kulture i festivale, s obzirom da su oni dužni plaćati pristojbu za gostujuće umjetnike"

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.