Program za ožujak

Dva velika hita na daskama NP Mostar

Kultura / Flash | 14. 03. 2017. u 10:16 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Narodnom pozorištu Mostar u idućih nekoliko dana publiku očekuju dva izuzetno zanimljiva programa, i to najprije komedija "Odumiranje međeda", koja je na repertoaru u petak, 17. ožujka, a potom u četvrtak, 23. ožujka, mjuzikl "Mali dućan strave".

Obje predstave bit će odigrane na Velikoj sceni mostarskog pozorišta s početkom u 20 sati. Mjuzikl "Mali dućan strave" u izvedbi Northwestern Univerziteta, Narodno pozorište Mostar realizira u partnerstvu s Američkim veleposlanstvom u Bosni i Hercegovini i Dolphin Showom. Ovo je prva turneja izvan Amerike Northwestern Univerziteta, a u sklopu turneje po BiH dolaze i u Mostar, ističu iz Narodnog pozorišta.

Ovaj humoristični rock and roll mjuzikl ima sve – ljubav, romansu, užas, pjevanje, ples i... jednu kanibalističku biljku koja se zove Audrey II.

Mali dućan strave dolazi od nagrađivanog dvojca Alana Menckena i Howarda Ashmana (kompozitor i tekstopisac koji su vam pružili Malu sirenu i Ljepoticu i zvijer). To je priča o mladiću Seymouru Krelbornu, siromašnom radniku u cvjećari koji sanja o boljem životu sa svojom tajnom simpatijom, Audrey. Kada Seymour otkrije egzotičnu biljku i preko noći postane poznat, pomisli kako je našao put do Audreynog srca, ali ne sluti da biljka ima mozak i vlastiti tajni plan da zavlada svijetom! Sa rock'n'roll pjesmama iz 1960-tih godina, presmiješnim likovima i talentiranom mladom američkom postavom direktno iz Chicaga, ovaj rock mjuzikl-komedija će oduševiti publiku svih dobnih skupina. Mali dućan strave se izvodi putem specijalnog aranžmana sa Music Theater International (MTI).

Ulaznice za programe u Narodnom pozorištu Mostar mogu se kupiti na blagajni Pozorišta svakim radnim danom od 9 - 14 sati ili rezervirati na telefon 036/550-128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e- maila: [email protected], te putem poruke u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.
Kopirati
Drag cursor here to close