Mjesec kulture

Dirljiva ljubavna priča otvorila mjesec kulture Studentskog zbora

Kultura / Flash | 13. 03. 2017. u 19:17 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec kulture Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru otvorila je projekcija filma 'Preko mosta ljubavi' koja je upriličena u amfiteatru 'Sokrat' Filozofskog fakulteta. Prepuna dvorana svjedočila je o dirljivom filmu gdje je na kraju pobijedila ljubav.

Ovaj dugometražni film je djelo autorice Kristine Barbarić koji prikazuje ljubavnu priču o dvoje mladih ljudi 's one strane', Barbari (Kristina Barbarić) i Emiru (Ante Babić), koji se za nju, na sve moguće načine, pokušavaju izboriti.

Preko mosta ljubavi ( Crossing the Bridge - official trailer ) from Kristina Barbaric on Vimeo.

Iz Studentskog zbora u mjesecu kulture izdvajaju značajnu suradnju s Hrvatskim narodnim kazalištem u Mostaru, koja u okviru Kulturnog mjeseca donosi Poetski kolaž 'Jednu turu za kulturu', predstave 'Quijotanje' i 'O ljubavi', književnu večer 'Svijest nikad ne umire', izložbu studentskih fotografija 'Svijet oko nas', te koncert Akademskog zbora mostarskog Sveučilišta 'Naracije i operacije'.

Mjesec kulture se održava u okviru Dana Studentskoga zbora, koji su otvoreni predstavom 'Šmizle'. Ulaz za sve aktivnosti Zbora je slobodan svim zainteresiranima.

Kopirati
Drag cursor here to close