Washington Post

Demokracija umire u tami

Kultura / Flash | 22. 02. 2017. u 19:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

List Washington Post na svojem internetskom portalu postavio je novi moto "Demokracija umire u tami", koji se nalazi ispod naziva novina na elektronskom, ali ne i na tiskanom izdanju.

Osnivač Amazon.com i generalni direktor Jeff Bezos upotrijebio je ovu frazu prošle godine u intervjuu, kada je objašnjavao zašto je 2013. kupio Washington Post.

"Mislim da dosta nas vjeruje u ovo, da demokracija umire u tami, da određene institucije imaju veoma važnu ulogu u osiguravanju svjetlosti. A ja mislim da Washington Post ima mjesto, važno mjesto, jer se nalazimo ovdje u glavnom gradu SAD", rekao je Bezos.

Glasnogovornica lista Kris Coratti rekla je da su novine počele koristiti slogan prošlog utorka, prilikom lansiranja svog novog kanala na "Snapchat Discover".

"Ovo je zapravo nešto o čemu smo među sobom dugo pričali kada smo razgovarali o našoj misiji. Smatrali smo da će to biti dobra, koncizna izjava koja govori tko smo milijunima čitatelja koje smo po prvi put pridobili tijekom prošle godine", rekla je Coratti.

Kopirati
Drag cursor here to close