BH Stend-Drp Tragedy

Darujemo 2X2 ulaznice gratis za monodramu Josipa Pejakovića u NPM-u

Kultura / Flash | 20. 07. 2017. u 06:34 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 22. srpnja u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar Josip Pejaković će izvesti svoju najnoviju monodramu 'BH Stend-Drp Tragedy'. O našoj svakodnevici, o aktualnoj društveno-političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, o glumi, umjetnosti, sebi..., u novoj monodrami jedan od najvećih bh. glumaca i prvak Drame Narodnog pozorišta Sarajevo u svem prepoznatljivom stilu o svemu govori kroz “BH Stend-Drp Tragedy”. Mi vas nagrađujemo sa 2X2 ulaznice!

''Mislio sam da Bosnu ipak treba predstaviti u drugom svjetlu, a ne s vicevima o Sulji i Muji. BiH zaslužuje puno više satire, pažnje i mudrosti, a ne primitivizma i onog čime smo bombardovani svih ovih godina kroz te komedije'', kaže Pejaković.

Ovom monodramom on ukazuje na tešku situaciju u BiH, ali i poručuje da postoji izlaz. Pejaković se, između ostalih, proslavio monodramama 'On meni nema Bosne', 'Oj živote' i 'O, izbjeglice'. Igrao je zapažene uloge u televizijskim serijama i filmovima poput: Osma ofanziva, Gluvi Barut (Bahrudin Čengić, 1990), Savršen krug (Ademir Kenović, 1997) i mnogim drugim, a od nagrada izdvajamo i da je dobitnik Šestoaprilske nagrade Grada Sarajeva.

Ulaznice za monodramu Josipa Pejakovića u NPM-u prodaju se po cijeni od 10 KM. Ulaznice možete rezervirati na mail [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar, na broj 036/ 550-128. Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a od 9 do 12 sati, na dan igranja predstave od 9 do 12 sati, pa od 18 do 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close