Čović posjetio Franjevački samostan i župu Tolisa i obećao pomoć
Obnova
OBJAVA: Subota, 2. rujna 2017. 13:49
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Čović tolisa
0

Fratri godinama čuvaju povijesno nasljeđe Bosanske Posavine te kroz projekte osiguravaju da se povijesna baština otrgne od zaborava

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH Dragan Čović posjetio je Franjevački samostan i župu Tolisa, gdje je o trenutnom stanju u župi i samostanu, razgovarao s gvardijanom Franjevačkog samostana u Tolisi fra Mariom Jurićem.

Uz Čovića u posjeti su bili i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH i predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjana Krišto, članica Predsjedništva HDZ-a BiH i ministrica financija u Vladi FBiH Jelka Milićević, ministar pravosuđa u Vladi FBiH Mato Jozić, te predsjednik Vlade Županije Posavske Marijan Klaić sa suradnicima i dužnosnicima iz Posavine, prenosi Fena.

Na sastanku je osim stanja u župi, razgovarano i o projektima obnove kojeg provode u ovom samostanu.

Fratri godinama čuvaju povijesno nasljeđe Bosanske Posavine te kroz projekte osiguravaju da se povijesna baština otrgne od zaborava. Izaslanstvo HDZ-a BiH pomoći će samostanu u njihovim projektima i planiranim radovima, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.