Andrija Milošević do suza nasmijao Mostarce
Komedija u Kosači
OBJAVA: Srijeda, 17. svibnja 2017. 22:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Z.D.
Andrija Milošević KosačaAndrija Milošević KosačaAndrija Milošević KosačaAndrija Milošević KosačaAndrija Milošević Kosača
0
Andrija Milošević Kosača
Andrija Milošević Kosača
Andrija Milošević Kosača
Andrija Milošević Kosača
Andrija Milošević Kosača

''Mostarcima je predstavljena je priča o nestabilnoj duši koja vapi za nečim normalnim, a to normalno u našim okolnostima se pretvorilo u komediju'', rekao je Andrija.

Zvijezda serije ''Andrija i Anđelka'', Andrija Milošević nasmijao je Mostarce u prepunoj Kosači svojom hit predstavom ''Zlatni lančić od bižuterije''.

Poznati glumac izvrstan je komičar, a to je i potvrdito uživo mostarskoj publici izvedbom humoristične monodrame redatelja Miodraga Mije Karadžića.

Priča je to o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom ali kako mu ništa ne polazi za rukom, on odluči da se bogato oženi i tu kreće surova priča o svakodnevnici mladih koji su zbog novca spremni na sve.

''To je priča o promašenim uvjerenjima, o nestabilnoj duši koja vapi za nečim normalnim, a to normalno u našim okolnostima se pretvorilo u komediju'', rekao je ranije Andrija u razgovoru za Bljesak.info.


Andrija Milošević u Mostaru do suza nasmijao publiku (Foto: Bljesak.info)

Po njegovom mišljenju, muške i ženske sponzoruše su postale svjetski trend.

''Mi uzimamo od svijeta u glavnom sve što ne valja, ono što je dobro, ili nam ne daju oni ili ne dozvoljavaju naši'', kaže Andrija.

Humor ljudi koji žive na Balkanu i onih koji su odselili u daleke zemlje se puno razlikuje, smatra Andrija.

''Humor se mnogo razlikuje. Naš humor je siroviji, ali i nekako stidljiviji u toj sirovosti. Oni su transparentniji i oštriji nego mi. Mada me je nasa publika svuda dočekala s velikom radošću. Fali i njima malo smijeha'', kaže Andrija govoreći kako njega posebno nasmijava život.

Inače, o samoj popularnosti predstave koja je izvedena u Mostaru govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.