Zbog puknuća cijevi veliki dio naselja Pecara ostao bez vode
Široki Brijeg
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 12:13
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: D.L.
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
0
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017
Puknuće cijevi ŠB travanj 2017

Cijelo naselje s južne strane stadiona Pecara ostalo je bez vode, kao i određen broj poslovnih objekata i kućanstava u samom krugu stadiona

Od petka ujutro dio širokobriješkog naselja Pecare ostao je bez vode zbog puknuća cijevi.

Kako doznaje s terena Bljesak.info, cijev je pukla duboko ispod nogostupa u Ulici fra Didaka Buntića kod sjeverne tribine stadiona Pecara.

Cijelo naselje s južne strane stadiona Pecara ostalo je bez vode, kao i određen broj poslovnih objekata i kućanstava u samom krugu stadiona. 

Od jutarnjih sati na terenu su bili radnici Javnog poduzeća ''Vodovod i kanalizacija'' Široki Brijeg koji su kvar sanirali u 12.00 sati kada je nastavljena opskrba vodom. 

Podsjećamo, u četvrtak ujutro također je isto naselje na jedno kraće vrijeme ostalo bez vode.

JP ViK na svojim službenim stranicama nije obavijestio potrošače o spomenutom kvaru niti o tome do kada bi vodoopskrba trebala biti u prekidu.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.