Zbog gradnje kolektora izmjena režima prometa u Mostaru
19.studenog
OBJAVA: Petak, 18. studenog 2016. 11:08
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: K.K.
Radovi na kolektoru kod Željezničke
2

Izmjena režima prometa nastala je zbog nastavka izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora.

Odjel za urbanizam i građenje Mostara obavještava kako će od subote 19. studenoga 2016. god. doći do izmjene režima prometa i to:

- na Bulevaru od Šemovca prema Španjolskom trgu
- na prometnici od hotela Ero prema Španjolskom trgu.

Izmjena režima prometa nastala je zbog nastavka izgradnje glavnih kanalizacijskih kolektora.

Na terenu će biti postavljena odgovarajuća prometna signalizacija u skladu sa izdanim Rješenjem, pa se mole sudionici u prometu da obrate pozornost na istu te da je poštuju.

Izvođač radova je JV HP Investing d.o.o. Mostar i AMITEA d.o.o. Mostar a vrijednost ugovora je 9.096.204,15 KM s PDV-om.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Korisnik GradaMostara
1. Korisnik GradaMostara
prije 277 dan.
haj nemojte ni počinjati, ako nemate novca za dovršiti.. ostat će samo raskopano gradilište. Ako sa sigurnošću znate da imate novca za ovaj dio gradnje, onda možete. Hvala na čitanju.
+16
-1
1
BA
Chrome
Hjvdf Fhffh
prije 277 dan.
Opet guzve,kolone,cekanje katastrofa.Ja neznam kome je ovo u cilju,umjesto da su otvorili 10 fabrika za te milione i ljude zaposlili,da se vidi neki napredak.Ovakvi projekti bi i u Americi bili u zadnjem planu.
+4
-7
0
BA
Chrome