Uređenje

Završeni radovi na uređenju ispred željezničke stanice u Trebinju

Gospodarstvo / Flash | 01. 07. 2014. u 15:05 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na uređenju dijela prostora ispred zgrade nekadašnje željezničke stanice u Trebinju danas su završeni, a sredstva od oko 45.000 KM za ovu namjenu osigurale su "Hidrolektrane na Trebišnjici" (HET).

Rukovoditelj za investicije u HET-u Luka Petrović rekao je da je ovo poduzeće vlasnik prizemlja kompletnog objekta željezničke stanice u kome se, između ostalog, nalazi Klub umirovljenika.

On je istaknuo da su uređenjem okolnog prostora željeli učiniti i prijatnijim boravak umirovljenicima, koji tu provode dnevno više sati. "Prije dvije godine odlučili smo da napravimo projektnu dokumentaciju i uspjeli smo da završimo dio projekta, a drugi dio iza 'Ćira' planiramo urediti naredne godine", naveo je Petrović.

On je napomenuo da su završeni radovi na odvođenju oborinskih voda, čime je riješen višegodišnji problem sa potapanjem parkinga koji su tu nalazi. Završen je i cvijetnjak, asfaltiran dio ispred zgrade, urađeni kamenorezački radovi kao i prostor za odlaganje smeća.

Umirovljenici su pohvalili napore HET-a da urede prostor ispred zgrade. Umirovljenik Risto Kržić rekao je da umirovljenici provode mnogo vremena ispred Kluba i da će im od sada biti mogo prijatnije sjediti u uređenom ambijentu.

Kopirati
Drag cursor here to close