Voćari: Treba proglasiti stanje elementarne nepogode
Zbog mraza
OBJAVA: Petak, 21. travnja 2017. 17:47
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Voćari: Treba proglasiti stanje elementarne nepogode
0

U GKFBiH održan sastanak o problemima voćara zbog vremenskih neprilika

U Gospodarskoj komori Federacije BiH u četvrtak je održan sastanak Udruženja otkupljivača i izvoznika jagodičastog voća na kome se diskutiralo o problemima voćara zbog vremenskih neprilika koje su u proteklim danima pogodile BiH.

''Suosjećajući sa proizvođačima malina koji se trenutno suočavaju sa problemom spašavanja svojih nasada, uzrokovanim snježnim padalinama i izuzetno niskim temperaturama za ovo doba godine koje su pogodile područje BiH, članovi Udruženja pozivaju proizvođače da se obrate u krizne centre formirane pri svakoj od članica Udruženja radi konsultacija i savjetodavne pomoći oko novonastale situacije'', navodi se u priopćenju Udruženja otkupljivača i izvoznika jagodičastog voća.

Također, iz Udruženja su uputili apel nadležnim da sagledaju trenutne uvjete i proglase stanje elementarne nepogode na pogođenim područjima.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.