Vlada FBiH sklapa kupoprodajni ugovor za ''Staklenu banku''
Mostar
OBJAVA: Petak, 3. ožujka 2017. 13:44
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Vlada FBiH sklapa kupoprodajni ugovor za Staklenu banku
1

Iz Vlade je rečeno kako su se stekli uvjeti za kupovinu objekta ''Staklene banke''.

''Prihvaćajući informaciju Službe za zajedničke poslove organa i tijela FBiH Federalna Vlada je zaključila da su se stekli uvjeti potpisivanje ugovora o kupoprodaji objekta ''Staklene banke'' u Mostaru'', priopćeno je iz Vlade FBiH.

Podsjećamo, Vlada Federacije BiH na sjednici početkom lipnja 2016. godina izrazila je zainteresiranost da ova zgrada bude kupljena u zatečenom stanju (objekt nije u cijelosti izgrađen), s ciljem privođenja konačnoj namjeni - smještaju federalnih institucija u Mostaru.

Površina ''Staklene banke'' je 8.829 m2, a početna cijena prema natječaju koji je objavila Gospodarska banka d.d. Mostar u likvidacijskom postupku je bila 5.809.482,00 KM.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Uskoro Eto
1. Uskoro Eto
prije 199 dan.
U ugovor staviti da vlada ima primiti i one beskućnike iz staklene. Biće puno bolji od ovih danas. imaju iskustvo kako preživjeti, kako se obući i nahraniti, kako ne umrijeti.ta škola nam je danas najpotrebnija.
+3
-1
0
-
Chrome