Višesatna borba s kioskom u Mostaru: Prvo mala dizalica, pa onda 'sudar' sa stablom
Uklanjanje
OBJAVA: Utorak, 25. listopada 2016. 13:49
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Kiosk Šantićeva UklanjanjeKiosk Šantićeva KošćelaKiosk Šantićeva UklanjanjeKiosk Šantićeva UklanjanjeKiosk Šantićeva UklanjanjeKiosk Šantićeva UklanjanjeKiosk zapeo
2
Kiosk Šantićeva Uklanjanje
Kiosk Šantićeva Košćela
Kiosk Šantićeva Uklanjanje
Kiosk Šantićeva Uklanjanje
Kiosk Šantićeva Uklanjanje
Kiosk Šantićeva Uklanjanje
Kiosk zapeo

Velika dizalica kiosk je uspjela podići tek oko 13:40 sati iako je bilo predviđeno da posao bude gotov ubrzo nakon 9 sati kada je akcija počela

Tek iz četvrtog pokušaja uklonjen je kiosk na raskrižju ulica Kardinala Stepinca i Mile Budaka u Mostaru. Naime, iako je inspekcija, koja je naložila uklanjanje kioska, očekivala da će uklanjanje biti izvršeno prilično brzo, morala su se izmijeniti čak četiri stroja kako bi kiosk podigli i odvezli.

Prvi problem bio je taj što djelatnica kioska i vlasnik navodno nisu imali pojma da će kiosk biti uklonjen, pa se čekalo da zatvore i pripreme se za premještaj. Potom je nastao problem s dizalicama. 

Velika dizalica poduzeća HP Investing uspjela ga je podići tek oko 13:40 sati iako je bilo predviđeno da posao, koji je počeo u 9 sat, bude brzo gotov.

Nakon uklanjanja kioska, došlo je i do nezgode kada je tijekom transporta, samo pedesetak metara od lokacije s koje je uklonjen, kiosk ''zapoeo'' o stablo.

Inače, spomenuti kiosk, osim što je ometao preglednost na ''nezgodnom'' raskrižju bio je i u rubrikama crne kronike zbog pljački, a o njemu se i raspravljalo jer je prodavao cigarete u blizini škole.

Doduše, školi u tom dijelu grada bliža je kladionica, ali to je druga priča…

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Mali Mrav
prije 335 dan.
jos dva radna mjesta manje ?
+74
-21
10
-
Chrome
Prikaži negativno ocijenjen komentar.