VIDEO | Pogledajte film "Arapsko proljeće u Zlatnoj dolini"
Fenomen
OBJAVA: Ponedjeljak, 17. srpnja 2017. 12:18
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
VIDEO | Pogledajte film Arapsko proljeće u Zlatnoj dolini
1

Samo na području Ilidže i Visokog posluje više od 300 agencija za nekretnine čiji su vlasnici iz arapskih zemalja, a u pripremi je gradnja 80 naselja na širem području Sarajeva.

Novi film TV Žurnala "Arapsko proljeće u Zlatnoj dolini" analizira fenomen ogromnog interesa investitora iz arapskih zemalja za izgradnju turističkih i stambenih naselja u BiH.

Samo na području Ilidže i Visokog posluje više od 300 agencija za nekretnine čiji su vlasnici iz arapskih zemalja, a u pripremi je gradnja 80 naselja na širem području Sarajeva, piše Žurnal.info.

Je li vam je poznato da samo na području Ilidže i Visokog posluje više od 300 agencija za nekretnine čiji su vlasnici iz arapskih zemalja? Je li vam je poznato da je počela ili je u pripremi gradnja 80 stambeno-turističkih naselja na širem području Sarajeva koje financiraju tvrtke u vlasništvu državljana tih zemalja?

Stotine tih firmi je fiktivno registrirano samo da bi vlasnici ubrzano kupovali brojne nekretnine, kuće i zemljišta i to ona koja su u blizini vodenih tokova i izvorišta. Porijeklo tog novca za neke projekte još je predmetom istrage.

Tko kupuje i gradi tolike stambene jedinice, za koje namjene i za koga, da li je posrijedi samo interes za turističku posjetu BiH ili postoji plan njenog naseljavanja?

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
DOSTA MOSTARAC
1. DOSTA MOSTARAC
prije 71 dan.
Vjerojatno humano preseljenje nepoželjnih imigranata u bogatim zemljama bliskog istoka.
+5
-0
0
BA
Chrome