VIDEO | Neum: Sezona dobra, ali brza cesta nam je nužna
Za bolju sezonu
OBJAVA: Nedjelja, 13. kolovoza 2017. 9:03
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
VIDEO | Neum: Sezona dobra, ali brza cesta nam je nužna
1

No, ukoliko ne želite prelaziti državnu granicu da biste došli u grad koji se svakako nalazi u BiH, vozite uskim putem koji ide preko Svitave.

Neum je iz godine u godinu sve popularnije odredište, kako domaćih tako i stranih turista. Iako je jučer bilo oblačno i vjetrovito vrijeme s kišom, plaže i šetališta u ovom gradu su puni. Turisti svjedoče da je ponuda morskog grada BiH zadovoljavajuća. Potražnja je sve veća. Turistički radnici je prate i hvale sezonu, javlja Federalna.ba.

No, ukoliko ne želite prelaziti državnu granicu da biste došli u grad koji se svakako nalazi u BiH, vozite uskim putem koji ide preko Svitave. Zato je jedan od najznačajnijih koraka za unapređenje ljetne turističke sezone u Neumu što skorija izgradnja brze ceste Stolac – Neum.

Ideja postoji duže od 30 godina, napravljen je i projekt, ali realizacija i u ovom slučaju izostaje.

Komentari (1)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
milan šojić
1. milan šojić
prije 8 dan.
Halid Genjac će je napraviti. Pun je konstruktivnih rješenja.
+13
-7
0
BA
Chrome