VIDEO | Izetbegović: Gradit ćemo aerodrom u Bihaću
Golubić
OBJAVA: Četvrtak, 29. lipnja 2017. 22:35
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.D.
Bakir Izetbegović jedna ruka
2

''Pored osiguranih dva milijuna KM, do kraja godine mogu se očekivati i nova izdvajanja za izgradnju aerodroma'', rečeno je na sastanku u Bihaću.

Bihaćki gradonačelnik Šuhret Fazlić ugostio je danas visoko državno izaslanstvo predvođeno Bakirom Izetbegovićem, članom Predsjedništva BiH i Šemsudinom Dedićem, ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi F BiH.

Posjetu Gradskoj upravi Bihaća Izetbegović i Dedić iskoristili su da se zajedno sa županijskim premijerom Huseinom Rošićem upoznaju sa stanjem u Gradu Bihaću, sa naglaskom na projekte koje će više razine vlasti od županije do države, realizirati na području Grada Bihaća.

''Razgovarali smo o podršci i pomoći svih razina vlasti Gradu Bihaća i tu se ne trebamo dijeliti na stranke, već raditi za dobrobit svih građana bez obzira na politiku. Naravno podrška bi bila još veća da nije oboren Zakon o trošarinama jer je Unsko-sanska županija bi trebala biti najveći dobitnik kada su u pitanju infrastrukturni projekti u putnoj komunikaciji o kojoj govorimo desetljećima'', kazao je Izetbegović, priopćeno je iz Gradske uprave Bihać.

Na sastanku su najavljena daljnja izdvajanja za izgradnju aerodroma Golubić, pa se pored osiguranih dva milijuna KM, do kraja godine mogu očekivati i nova izdvajanja za izgradnju aerodroma.

Razgovaralo se i o podršci Vlade F BiH generacijskom projektu odvodnje i prečišćavanja otpadnih voda, za što je do sada od Vlade F BiH izdvojeno skoro osam milijuna KM, te projektu navodnjavanja poljoprivrednog zemljišta, uspostavi prometa Unskom prugom i rješavanju problema vodoopskrbom prema Štrbačkom buku.

''Sretan sam današnjom posjetom predsjednika Izetbegovića, ministra Dedića i premijera Rošića jer smo otvoreno razgovarali o projektima i problemima s kojim se Gradska uprava susreće i koji se mogu riješiti zajedničkim naporom i suradnjom. Istaknuo sam zahvalu za dosadašnju podršku Vlade F BiH i raduju me današnje riječi i podrška koju će Bihać dobiti od viših razina vlasti. Ovaj sastanak me ohrabrio jer otvara mogućnost za značajniji rast i investicijski zamah u Gradu Bihaću'', kazao je gradonačelnik Fazlić.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Ivan Mažuranić
1. Ivan Mažuranić
prije 82 dan.
Laži me, laži me .......
+12
-2
0
AT
Chrome
Jedan Mostarac
2. Jedan Mostarac
prije 82 dan.
Možeš i u čekrćićima ako imaš para.
+14
-2
0
BA
Chrome