hotel Park

Ured gradonačelnika Širokog Brijega organizira drugu ''Večer s gospodarstvenicima''

Gospodarstvo / Flash | 23. 02. 2017. u 14:27 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U ponedjeljak, 27. veljače 2017. godine, s početkom u 18.30 sati u hotelu Park u Širokom Brijegu održat će se druga ''Večer s gospodarstvenicima'' u organizaciji Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

Podsjećamo, prvi susret gradonačelnika s gospodarstvenicima održan je krajem veljače prošle godine.

Prema podacima Federalnog zavoda za programiranje razvoja, u posljednjih nekoliko godina Široki Brijeg se nalazi među najrazvijenijim općinama/gradovima u Federaciji Bosne i Hercegovine. Danas je na području grada oko 7.400 uposlenih. Osim gospodarsko, Široki Brijeg je i kulturno i sportsko središte županije, ali i šire.

''Zasluge za naprijed nabrojano u najvećoj mjeri pripadaju gospodarstvenicima, te stoga s ciljem zahvale, ali i otvaranja mogućnosti eventualnih proširenja gospodarskih kapaciteta i izgradnje daljnje suradnje organiziramo 'Večer s gospodarstvenicima'. Ovaj susret je prigoda za razmjenu mišljenja i iskustava gospodarstvenika s jedne strane, i nas u lokalnoj upravi s druge strane, ali i prigoda za razmjenu iskustava između samih gospodarstvenika'', navodi se u priopćenju Ureda gradonačelnika Širokog Brijega.

Program radnog dijela:

• Prezentacija stanja gospodarstva – BISNODE BH d.o.o. analitičko bonitetna kuća
• Pregled aktivnosti i projekata u Širokom Brijegu – Ivan Jurilj
• Mogućnosti financiranja poduzetnika Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta – Jozo Bejić
• Dijalogom do efikasnije javne uprave – EU PROLOCAL - Žarko Horvat
• Pitanja i prijedlozi gospodarstvenika

''Ovom prilikom upućujemo poziv svim širokobriješkim gospodarstvenicima, da se odazovu i dođu na ovaj susret, te da zajednički promišljamo kako poboljšati uvjete za daljnji razvitak gospodarstva i bolji život u Širokom Brijegu'', stoji u priopćenju.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Uredu gradonačelnika, na mail: [email protected] ili tel: 039/702-801.

Kopirati
Drag cursor here to close