Tuzla

Uprava Hametove tržnice uskoro postavlja nove štandove

Gospodarstvo / Flash | 07. 05. 2017. u 09:42 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nemamo namjeru prodavati zemljište za gradnju stambeno-poslovnog kompleksa, nego želimo čim prije obnoviti izgorjeli dio tržnice kako bi počeli normalno raditi, navodi se u priopćenju za javnost Uprave Hametove tržnice u Tuzli.

Ističu da čekaju rezultate istrage kako bi se zaustavile razne špekulacije vezane za uzroke požara koji je buknuo u noći na petak i u potpunosti uništio popularni tuzlanski "buvljak“.

''Naš jedini primarni cilj sada je obnoviti izgorjeli dio i u funkciju staviti nove štandove čiju isporuku očekujemo već danas, tako da se iskreno nadamo da ćemo već početkom slčjedećeg tjedna normalizirati rad na pijaci, kako za zakupce koji nisu oštećeni tako i za ove koji na žalost svih nas moraju krenuti od nule. Mi smo kao vlasnici spremni na svaki vid suradnje i dogovora kako bi ovi teški dani što prije ostali iza nas'', kažu u Upravi pijace, navodeći da će "zakupcima i građanima napraviti još ljepše i ugodnije mjesto za prodaju i kupovinu“.

Uputili su zahvalnost Gradskoj upravi koja je iskazala brigu za oštećene trgovce i ponudila im besplatne štandove na Gradskoj tržnici.

Kopirati
Drag cursor here to close