Interventno održavanje

U tijeku radovi na trafostanici, Široki Brijeg bez struje i vode

Gospodarstvo / Flash | 20. 06. 2017. u 13:10 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijelo gradsko područje Širokog Brijega, kao i većina okolnih sela, u utorak od 13.00 sati ostali su bez električne energije i opskrbe pitkom vodom.

Kao što smo prethodnih dana najavljivali, riječ je o planiranom isključenju zbog radova interventnog održavana elektroenergetskih objekata.

Kako doznaje Bljesak.info, djelatnici Elektroprijenosa BiH rade na trafostanici 110/10(20) kV koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara te će radovi potrajati do 21.00 sati kako je i najavljeno prethodno. 

Elektroprijenos BiH je, doznajemo, zatražio od Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne da spomenuti radovi traju sedam dana, no oni će ipak trajati dva dana.

Drugo isključenje planirano je u srijedu, 28. lipnja, od 13.00 do 21.00 sat.

Kako smo već objavili, nestankom struje prestala je i opskrba pitkom vodom na području Širokog Brijega jer JP ''Vodovod i kanalizacija'' d.o.o. Široki Brijeg nemaju agregate na crpilištu vode te pumpe koje vodu dovode do potrošača su prestale s radom. 

Bez električne energije i vode tako su ostali potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

JP ''Vodovod i kanalizacija'' d.o.o. Široki Brijeg povodom toga je obavijestio potrošače u ponedjeljak da u razdoblju od 13.00 do 21.00 sat neće biti opskrbe pitkom vodom u gore navedenim područjima te su zamolili potrošaće za razumijevanje i skrenuli im pozornost da pripreme kućne zalihe vodom.

Kopirati
Drag cursor here to close