U Mostaru nastavljeno uklanjanje bespravno izgrađenih objekata
Vrh Avenije
OBJAVA: Srijeda, 19. srpnja 2017. 16:51
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Demolicija Vrh AvenijeDemolicija Vrh Avenije
0
Demolicija Vrh Avenije
Demolicija Vrh Avenije

U Mostaru nastavljeno uklanjanje bespravno izgrađenih objekata

Gradska uprava Mostara, u skladu s Planom demolicije kojeg je izradio Zavod za prostorno uređenje Grada Mostara, danas je nastavila s aktivnostima na uklanjanju nelegalno izgrađenih objekata u užem gradskom području.

Kako su naveli u priopćenju, danas se vrši uklanjanje bespravnog objekata u ulici kralja Tomislava, na vrhu Avenije, preko puta kafića Korner.

Cijeli plan demolicije nelegalno izgrađenih objekata u mostarskim naseljima možete pogledati ovdje.

Grad Mostar | PLAN DEMOLICIJE - Službene stranice Grada Mostara

plan demolicije

Inače, na pojedinim površinama gdje su ranije srušeni nelegalno izgrađeni objekti napravljena su parking mjesta, dok pojedine površine i dalje stoje zapuštene iako su davno obećane zelene površine.

Podsjetimo, po Zakonu o građenju koji je izašao 2013. godine propisano je da jedinice lokalne samouprave donose odluku o legalizaciji objekata. Nažalost, pošto je Mostar bez Gradskog vijeća već duže razdoblje, ta odluka nije donesena.

Onim vlasnicima nelegalnih objekata koji su se o njihovu uklanjanju dogovorili s izvođačem radova neće biti ispostavljen račun za spomenute radove, rekli su za medije prije godinu dana iz Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.