U HNŽ će se raspravljati o ograničenoj upotrebi duhana
Izmjene zakona
OBJAVA: Srijeda, 13. rujna 2017. 9:30
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Ma.M.
U HNŽ će se raspravljati o ograničenoj upotrebi duhana
0

Javna rasprava bit će održana u petak 15. rujna 2017. godine od 10 do 12 sati, u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru

Federalno ministarstvo zdravstva organizira Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje.

Javna rasprava bit će održana u petak 15. rujna 2017. godine od 10 do 12 sati, u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo Hercegovačko-neretvanske županije u Mostaru (Ulica maršala Tita br. 53).

Nacrt Zakon pročitajte na linku

Nacrt Zakona o kontroli i ograničenoj uporabi duhana, duhanskih i ostalih proizvoda za pušenje objavljen je na web stranici Federalnog ministarstva zdravstva na sva tri službena jezika u Federaciji Bosne i Hercegovine, stoji u priopćenju iz Vlade HNŽ-a.

Do sada su se rasprave o izmjeni tog Zakona održale u Bihaću, Travniku, Sarajevu, Domaljevcu, a posljednji na redu je Mostar.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.