Njemačko tržište

Tvrtke iz BiH među 5.000 izlagača na sajmu u Hannoveru

Gospodarstvo / Flash | 14. 04. 2015. u 09:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Švicarskog programa za promociju uvoza SGE, organizirala je šesti zajednički nastup bh. tvrtki na Međunarodnom sajmu industrijskih tehnologija – Hannover MESSE, koji se ove godine održava od 13. do 17. travnjau Hanoveru (Njemačka).

Na štandu Bosne i Hercegovine u sajamskoj dvorani broj 4, rezerviranoj za industrijske dobavljače, izlažu kompanije: INOX Ajanović Tešanj, Interkomerc Mostar, Saraj- Komerc Gornji Vakuf/Uskoplje, Novi Jelšingrad Banja Luka, te TTO i MDG International iz Sarajeva.

Hannover MESSE predstavlja vodeći svjetski sajam industrijskih tehnologija i materijala, a nastup na ovoj sajamskoj manifestaciji postao je imperativ za sve koji javnosti žele predstaviti nova tehnološka rješenja, materijale ili proizvode, ali i one koji tragaju za kvalitetnim kontaktima i partnerima.

Sajam je u 2014. godini privukao čak 5. 000 izlagača, a posjetilo ga je oko 180. 000 osoba iz više od100 zemalja. Ove godine zemlja parter sajma je Indija.

S obzirom na činjenicu da je ovaj sajam fokusiran na mogućnosti prodora na nova tržišta, te uzevši u obzir prošlogodišnje rezultate izlaganja (ostvareno je više od 200 kontakata), očekuje se da će i ove godine bh. tvrtke - sudionice ostvariti veliki broj kontakata, te značajno povećati prodaju.

Kopirati
Drag cursor here to close