Turistički sajam

Turistička zajednica HNŽ-a u Beču predstavila turističke potencijale

Gospodarstvo / Flash | 15. 01. 2017. u 11:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička zajednica HNŽ-a zajedno s Fortunatrade Toursom d.o.o. iz Mostara sudjelovala je u Beču (od 12. do 15. siječnja) na turističkom sajmu za poslovnu i široku publiku "Ferien-Messe" na kojem izlaže 850 izlagača iz 80 zemalja.

Na štandu Turističke zajednice HNŽ-a, pored direktora i pomoćnika te turističke zajednice, nazočili su i ministar turizma trgovine i zaštite okoliša HNŽ-a Ajdin Teletović, županijski ministar financija Adnan Faladžić, te predsjednik Skupštine HNŽ-a Šerif Špago, priopćeno je u nedjelju iz TZ HNŽ-a.

Štand TZ HNŽ-a posjetio je veliki broj posjetitelja koji su pokazali veliko zanimanje za BiH, a posebno za regiju Hercegovinu, odnosno turističku ponudu HNŽ-a.

Iz TZ HNŽ-a napominju kako Austrijanci sve više prepoznaju BiH, a posebno Hercegovinu kao značajnu i interesantnu turističku destinaciju, prema kojoj, u svojim kratkim komentarima, imaju veoma pozitivan stav.

Paralelno sa sajmom turizma održava se i sajam automobila Vienna Autoshow, Bike Village Vienna, kao i sajam hrane što je doprinijelo ovako velikom broju posjetitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close