PrilikaPlus

Trening za buduće lidere u industriji namještaja i prerade drveta

Gospodarstvo / Flash | 08. 07. 2016. u 09:59 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za specijalističke edukacije Format u suradnji s Republičkom agencijom za razvoj malih i srednjih poduzeća (RARS) organizira prezentaciju projekta ''Razvoj liderstva i stručnih vještina u industriji namještaja i prerade drveta u BiH''.

Prezentacija će se održati u Hotelu Mostar, Mostar u petak 15.07.2016. godine od 12 do13:30 sati.

Trening ''Razvoj liderstva i stručnih vještina u industriji namještaja i prerade drveta'' je sastavni dio programa PrilikaPlus, podržanog od strane Švicarske konfederacije preko Veleposlanstva Švicarske u Bosni i Hercegovini, a kojeg provodi Republička agencija za mala i srednja poduzeća (RARS).

Projekt implementira Centar za razvoj i suradnju Univerziteta primijenjenih znanosti u Bernu, Švicarska, u suradnji sa trening centrom ''Format'', BiH. Cilj ove prezentacije je predstavljanje programa obuke ''Razvijanje liderstva i vještina u industriji namještaja i prerade drveta u BiH'' koji je namijenjen srednjem i višem nivou menadžmenta u poduzećima iz sektora proizvodnje namještaja i prerade drveta kao i stručnjaka koji su uključeni u edukaciju u ovom sektoru.

Također, prezentirat će i stečena iskustva na osnovu provedene obuke 1. skupine polaznika programa koja je trajala od rujna 2015. do lipnja 2016. godine. Program omogućava stjecanje praktičnih znanja i vještina za unapređenje poslovanja u oblasti upravljanja ljudskim resursima, financija, proizvodnje, marketinga, logistike itd.

Obuka će se većim dijelom provoditi u BiH dok će se završni dio obuke implementirati u Švicarskoj, odnosno na Univerzitetu za primijenjene znanosti u Bernu.

Kopirati
Drag cursor here to close