Razvoj

Trebinje je grad s dobrim potencijalima

Gospodarstvo / Flash | 27. 01. 2015. u 16:09 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinje je grad sa dobrim potencijalima, kazao je potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić u razgovoru s gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem o položaju Trebinja i potencijalnim investicijama.

''Zahvalan sam na interesu koji je Pudarić pokazao za buduća ulaganja u Trebinje, posebno kada znamo kakva je opća klima u gradu i što se događa s proračunom grada nakon propasti Bobar banke'', istaknuo je Vučurević.

''Interes svih u BiH, prije svega, treba biti bolji život građana ove zemlje. Grad Trebinje i općina Ravno koje se naslanjaju jedna na drugu mogli bi zajedno da se razvijaju, uključujući i Ivanicu, a to je jednim dijelom i pokretač za razvoj Trebinja'', naveo je Pudarić, javlja Fena.

O konkretnim gospodarskim ulaganjima u Trebinju, još je rano govoriti, naglasio je Pudarić i dodao da i dalje treba jačati dobrosusjedske odnose Trebinja sa susjednom Hrvatskom i Crnom Gorom.

Pudarić i Vučurević danas su posjetili i grob Srđana Aleksića koji je tragično stradao prije 22 godine, kada je branio prijatelja Bošnjaka.

Srđanu Aleksiću je na gradskom groblju u Trebinju održan spomen, kojem je osim članova obitelji, prijatelja i poštovatelja Srđanovog hrabrog djela, nazočio i Rifat Rastoder iz Podgorice, jedan od inicijatora da se trg u glavnom gradu Crne Gore nazove po Srđanu Aleksiću.

Kopirati
Drag cursor here to close