Trebinjski vrtovi sunca

Trebinje dobiva novi hotelijersko-turistički kompleks

Gospodarstvo / Flash | 01. 02. 2016. u 14:58 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trebinje će uskoro biti bogatije za još jedan hotelijersko-turistički kompleks, rečeno je danas u Uredu gradonačelnika Trebinja.

Riječ je o ugostiteljskom kompleksu pod imenom “Trebinjski vrtovi sunca” koji će biti izgrađen na putu prema Milima, Mjesna zajednica Gorica 2.

Kako bi turistima, gostima i građanima ponudio potpuni ugođaj prilikom boravka, kompleks će biti smješten na vidikovcu s koga se pruža pogled na sve ljepote Trebinja.

Investitor gradnje je Trebinjac na privremenom radu u Italiji Vladimir Anđelić koji se danas ovim povodom sastao sa gradonačelnikom Trebinja Salvkom Vučurevićem, piše MojaHercegovina.com.

Kako je dogovoreno, prva faza građevinskih radova će obuhvatiti izgradnju restorana, okolnog uređenja i pratećih sadržaja u vrijednosti od milijun eura, a u drugoj fazi će biti izgrađen hotel sa smještajnim kapacetetom od 100 ležajeva, te prateći sportsko-rekreativni sadržaj.

Početak radova planiran je 8. veljače, a završetak u srpnju tekuće godine. Kamen temeljac bit će postavljen na dan početka radova, u 11.00 sati, na predviđenom lokalitetu u Milima.

U kompleksu “Trebinjski vrtovi sunca” bit će zaposleno oko 40 građana Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close