Tko (ne)voli Mostar vaki?
Smeće i prljavština
OBJAVA: Četvrtak, 22. lipnja 2017. 17:23
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: Sa.M.
Dvosjed smećeDvosjed smećeDvosjed smećeDvosjed smeće
2
Dvosjed smeće
Dvosjed smeće
Dvosjed smeće
Dvosjed smeće

Na ovoj deponiji se nalazi smeće, suho granje, te kruti otpad poput namještaja.

U Mostaru gotovo svako naselje nažalost ima svoju malu deponiju oko kontejnera. Najnovija mala deponija koju smo fotografirali se nalazi na Strelčevini.

Na ovoj deponiji se nalazi smeće, suho granje, te kruti otpad poput namještaja.

Ovakvi prizori u Mostaru nisu rijetkost iako grad ima nekoliko komunalnih poduzeća. Za narušeni izgled grada nisu kriva smo komunalna poduzeća, nego i građani koji smeće bacaju doslovno na sve strane.

Komentari (2)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.
Denis Sehic
prije 57 dan.
Nsjdjdkrjrkrk
+4
-0
4
-
Chrome
bezoni bimbe
2. bezoni bimbe
prije 57 dan.
Citajuci ovakve clanke dobivam dojam da autor nije iz grada sto mu ne zamjeram,ali svejedno trebao bi imati bolju moc zapazanja.Naime pojedinaca koji bacaju smetlje svugdje ima i to je manji broj ljudi.Problemi dolaze sa ne redovnim praznjenjem kanta sto uzrokuje da ljudi ostave smetlje pokraj kontejnera jer nemaju gdje drugo,zatim vjetar to sve fino rastjera se nadjemo zatrpani u go....Takodjer nemamo posebne kontejnere za plastiku ,limenke i boce sto cini stvari gorima.
+52
-13
2
-
Chrome