Stočna hrana za siguran rast
Hrana Produkt
OBJAVA: Četvrtak, 27. srpnja 2017. 18:25
IZVOR: Promotivni članak
AUTOR: Z.S.
Hrana Produkt GJ
0

Proizvodi Hrana Produkta ispunjavaju sve uvjete u pogledu sigurnosti

Zdravlje ulazi na usta, stara je poslovica. Globalizacija, ali i težnja za lakšom i bržom zaradom, sve više proširuje tržište, pa je hrane sumnjivog porijekla jako mnogo. Tako povećava se rizik da ono što unosimo putem našeg probavnog trakta nije baš najzdravije.

Rizik je još veći, u kontekstu proizvoda životinjskog porijekla, jer preko stočne hrane kontamirani proizvod ulazi u lanac ishrane ljudi.

Proces je jednostavan. Nekada svjesno, češće u neznanju, vlasnici gazdinstava tove stoku neadekvatnom hranom. Meso takvih životinja bi u principu trebalo izgledati potpuno isto kao i zdravo meso. Međutim, postoji jasna razlika između bolesnog i zdravog izgleda mesa.

U kompaniji Hrana Produkt svjesni su potreba stočara, ali i krajnjih korisnika stočarskih proizvoda. Njihova misija bazira se na njezi životinja na farmi, nudeći kvalitetne proizvode, koji obećavaju siguran rast stoke.

“Naši proizvodi su sastavljeni od hraniva biljnog porijekla, termički obrađeni i prijatne su arome. Životinje ih rado jedu i lagano vare” – izjavio je izjavio je Goran Stanković, direktor firme Hrana produkt.

Kompanija Hrana produkt je već nekoliko puta uvrštena u ROSS klub 400 zbog uspješnosti u tovu brojlera. Kvaliteta hrane za goveda, svinje i koke nosilje također je na najvišem nivou. Njihovi proizvodi ispunjavaju sve uvjete u pogledu sigurnosti, zbog čega imaju povjerenje kupaca.

“Praćenjem i primjenom suvremenih tehnologija, ulaganjem u opremu za proizvodnju, preradu i skladištenje, usavršavanjem stručnih i tehničkih vještina i uspostavljanjem sistema upravljanja kvalitetom SRPS 9001:2008 i HACCP, koji je implementiran 2006.godine, potvrđujemo našu odlučnost da je kvalitetan proizvod, a samim tim zadovoljan kupac, naša osnovna i jedina misija", rekao je Goran Stanković, direktor firme HP.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.