Za bolji život

Stanovnici Rame vjeruju u pomoć Hrvatske

Gospodarstvo / Flash | 15. 07. 2017. u 12:09 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Vlade Republike Hrvatske - pomoćnik ministra zdravstva Denis Kovačić i voditelj službe za provedbu natječaja i projekata Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Hrvatske Danijel Štula posjetili su u petak Dom za stare i nemoćne osobe "Rama" koji je u izgradnji.

Goste su u prostorijama Doma dočekali fra Miljenko Petričević, v.d. ravnatelja, dr. Jozo Ivančević, načelnik općine Prozor-Rama, fra Andrija Jozić, voditelj "Kuće mira" Franjevačkog samostana Rama-Šćit i fra Branko Malekinušić.

Tom prigodom, domaćini su predstavnike Vlade Republike Hrvatske, upoznali s tijekom izgradnje Doma za stare i nemoćne osobe "Rama" kao i sa aktualnom situacijom u toj općini.

Uz izražavanje zahvalnosti na velikoj pomoći Vlade Republike Hrvatske za izgradnju Doma kao i potpori drugim projektima u toj općini, domaćini su izrazili nadu da će Vlada Republike Hrvatske i dalje nastaviti pomagati projekte u općini Prozor-Rama, te na taj način pridonijeti stvaranju boljih uvjeta za ostanak i život u Rami.

Gosti su izrazili zadovoljstvo napretkom radova na završetku Doma te obećali pružiti pomoć, kako bi Dom što prije bio završen i stavljen u funkciju.

Nakon razgovora s domaćinima i obilaska Doma gosti su posjetili i Franjevački samostan na Šćitu.

Kopirati
Drag cursor here to close