Šminka se mostarski Rondo
Radno proljeće
OBJAVA: Ponedjeljak, 20. ožujka 2017. 11:12
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: R.I.
Kosača Parter UređenjeRadovi ispred KosačeRadovi ispred KosačeRadovi ispred KosačeKosaca KamenKosaca KamenKosaca KamenKosaca Kamen
0
Kosača Parter Uređenje
Radovi ispred Kosače
Radovi ispred Kosače
Radovi ispred Kosače
Kosaca Kamen
Kosaca Kamen
Kosaca Kamen
Kosaca Kamen

Naime, za rekonstrukciju partera Grad Mostar u ovogodišnjem proračunu izdvojio je 100.000 KM koliko i za dovršetak spomenika

Počeli su radovi na uređenju partera ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Time je počela rekonstrukcija Trga hrvatskih velikana odnosno Rondoa jer je, osim uređenja pločnika ispred Kosače, predviđen i dovršetak spomenika hrvatskim braniteljima ispred Hrvatskog doma.

Naime, za rekonstrukciju partera Grad Mostar u ovogodišnjem proračunu izdvojio je 100.000 KM koliko i za dovršetak spomenika koji bi nakon dugo godina napokon trebao dobiti dugo najavljivanju igru svjetla i vode kako je prvotno i zamišljeno.

Osim ovih radova, u ovogodišnjem Proračunu Grada predviđeno je i 160.000 KM za rekonstrukciju dvorane u Kosači te glazbene škole.

Podsjećamo, još u listopadu 2015. godine najavljeno je kako će biti zaključen ugovor o rekonstrukciji partera na Rondou u vrijednosti od 200.000 KM.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.