Široki Brijeg: Prezentacija najnovijih dostignuća u oblasti logistike i transporta
Infostudio
OBJAVA: Ponedjeljak, 19. lipnja 2017. 9:14
IZVOR: Promo
AUTOR: Agencije
INFO studio logo
0

Ekspertni tim će prikazati na koji su način Cloud, Business Intelligence i Machine Learning inkororporirani u klasične poslovne procese, te na koji način i u kojoj mjeri doprinose uštedama i povećanju efikasnosti.

Jedna od vodećih bosanskohercegovačkih kompanija u razvoju informacijskih sustava sa višedesetljetnim iskustvom u radu sa trgovačkim i proizvodnim kompanijama, InfoStudio, i dobitnik niza prestižnih domaćih i međunarodnih priznanja, organizira 22. lipnja 2017. godine u Širokom Brijegu, hotel Park, prezentaciju najnovijih dostignuća u oblasti logistike i transporta.

Ekspertni tim će prikazati na koji su način Cloud, Business Intelligence i Machine Learning inkororporirani u klasične poslovne procese, te na koji način i u kojoj mjeri doprinose uštedama i povećanju efikasnosti. Uspješna priča naših korisnika garant je kvalitetu koji Vam se nudi.

Za prijave i detaljnije informacije možete nas kontaktirati na 061/291-630 ili info@infostudio.ba.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.