Potvrđeno

Široki Brijeg: Planirano osmosatno isključenje struje i vode odgođeno za početak srpnja

Gospodarstvo / Flash | 26. 06. 2017. u 13:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo planirano isključenje električne energije i opskrbe pitkom vodom u Širokom Brijegu, koje je bilo planirano za 28. lipanj, odgođeno je za početak srpnja.

Naime, kako je objavilo Javno poduzeće ''Vodovod i kanalizacija'' Široki Brijeg na svojoj službenoj web stranici, do obustave električne energije i opskrbe pitkom vodom će doći u utorak, 4. srpnja, u vremenskom razdoblju od 13.00 do 21.00 sat. 

''Cijenjeni potrošači, zbog pristigle obavijesti od JP Elektroprivreda HZHB d.o.o. Mostar da će biti obustavljena opskrba električnom energijom, u utorak 4. srpnja u vremenu od 13.00 do 21.00 sat neće biti vodoopskrbe'', navode iz širokobriješkog Vodovoda.

S obzirom da crpilište Vodovoda nema agregate, obustavom struje prestaju s radom pumpe koje vodu crpe i dovode do potrošača.

Bez električne energije i vode tako će ostati potrošači s područja Grada Širokog Brijega, Crnča, Izbična, Donje i Gornje Britvice, Crnih Lokava, Dobrkovića, Ljubotića, Knešpolja, Donjeg i Gornjeg Graca, Prova, Dobriča, Trna, Mokrog, Turčinovića, Buhova, Rasna, Čerigaja, Uzarića i Jara.

Podsjećamo, prvo isključenje dogodilo se u utorak, 20. lipnja od 13.00 do 21.00 sat, a tada su radnici Elektroprijenosa BiH radili na interventnom održavanju elektroenergetskih objekata točnije na trafostanici 110/10(20) kV koja se nalazi u Industrijskoj zoni Pecara.

Nakon što je portal Bljesak.info u nekoliko navrata upozorio da se informacije iz Vodovoda ne objavljuju na njihovoj službenoj stranici, netko se u navedenom javnom poduzeću ipak potrudio te su počeli pravodobno objavljivati obavijesti potrošačima.

Kopirati
Drag cursor here to close