Radovi

SDP: Gdje je asfalt u Mostaru?

Gospodarstvo / Flash | 23. 03. 2017. u 11:04 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Nikome u Mostaru danas nije jasno zašto se ne asfaltiraju ulice i dionice koje su završene i zašto se ne puste u promet? Mogu li Gradonačelnik i Gradska uprava Grada Mostara odgovoriti građanima zašto su nam ulice još uvijek prokopane i kada možemo očekivati da se dovedu u stanje osposobljeno za promet?'', navodi se u priopćenju Gradskog odbora SDP-a BiH.

Istodobno, dok je objavljeno ovo priopćenje, počelo je asfaltiranje sporne dionice

Stranka navodi kako je izgradnja kolektora nešto što su svi građani Mostara godinama čekali, što podržavaju i čijem završetku radova se raduju, ali da, izgleda, ''moramo čekati završetak svih radova da bi se pristupilo asfaltiranju?''.

''Znaju li čelni ljudi Gradske uprave Grada Mostara koliku gospodarsku štetu trpi Mostar zbog ovakvih ulica, a turistička sezona je praktično već počela? Nitko nema primjedbu za mjesta gdje se trenutno izvode radovi, ali sada već kilometri makadama, a gdje je sve završeno, predstavljaju nedopustivo ruglo koje mora biti sanirano što prije. O šteti na motornim vozilima da i ne govorimo, ali je prilikom registracije vozila uredno naplaćeno održavanje cesta iako je praktično čitav grad pretvoren u makadam'', naveo je mostarski SDP.

Pozvali su gradonačelnika Grada Mostara da, sa suradnicima, objasni građanima zašto čekaju na asfaltiranje ulica gdje su radovi završeni, kada se to asfaltiranje može očekivati, kao i da odgovori i ponudi dokumente o tome tko je vršio prijem radova na dionicama kod Sjevernog i Južnog logora, obzirom da su iste u gorem stanju nego prije izvođenja radova?

''Također predlažemo da se poslovni prostori u zoni građenja, a zbog pretrpljene štete, oslobode svih naknada Gradu Mostaru za 2017. godinu. Gospodo, ne postoji građanin Mostara koji ne podržava izgradnju kolektora, ali način na koji se ta izgradnja izvodi je sramotan i građani zaslužuju odgovore i pozivamo vas da ih u najskorije vrijeme i date'', navodi se u priopćenju SDP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close