Sberbank BiH otvorila nove prostorije u Mostaru
U centru grada
OBJAVA: Četvrtak, 16. veljače 2017. 15:50
IZVOR: Bljesak.info
AUTOR: A.M.
Sberbanka kod hotela Ero LedaraSberbanka kod hotela Ero Ledara2Sberbanka kod hotela Ero Ledara3Sberbanka kod hotela Ero Ledara4Sberbanka kod hotela Ero Ledara5Sberbanka kod hotela Ero Ledara6Sberbanka kod hotela Ero Ledara7Sberbanka kod hotela Ero Ledara8Sberbanka kod hotela Ero Ledara9
0
Sberbanka kod hotela Ero Ledara
Sberbanka kod hotela Ero Ledara2
Sberbanka kod hotela Ero Ledara3
Sberbanka kod hotela Ero Ledara4
Sberbanka kod hotela Ero Ledara5
Sberbanka kod hotela Ero Ledara6
Sberbanka kod hotela Ero Ledara7
Sberbanka kod hotela Ero Ledara8
Sberbanka kod hotela Ero Ledara9

Sberbank BH je prilikom otvaranja novog regionalnog sjedišta pomogla djelovanje udruga u čijem su fokusu djeca s posebnim potrebama

Sberbank BH je otvorila nove prostorije svog regionalnog sjedišta za Hercegovinu u Mostaru.

Gotovo 300 m2 moderno opremljenog prostora na raspolaganju je pravnim i fizičkim osobama, koji su svoje povjerenje poklonili Sberbank BH.

Prostor je lociran u centru grada, u neposrednoj blizini hotela Ero i trgovačkog centra Mepas mall.

Djelujući kao društveno odgovorna kompanija, Sberbank BH je prilikom otvaranja novog regionalnog sjedišta pomogla djelovanje udruga u čijem su fokusu djeca s posebnim potrebama.

Pomoć je uručena Udruzi za down sindrom, Udruzi roditelja djece sa posebnim potrebama Vedri osmjeh i ustanovi Dječiji vrtići Mostar.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.