Šarović: Naše željeznice i ceste moraju izgledati kao europske
Težimo ka EU
OBJAVA: Četvrtak, 14. rujna 2017. 10:44
IZVOR: Fena
AUTOR: Z.D.
Talgo vlak bočno
0

''Ako želimo biti dio EU jednog dana naše ceste i željeznice moraju poslovati po višim standardima i izgledati kao europske'', istaknuo je Šarović.

''BiH treba biti dio Transportne zajednice u kojoj će se mnogo toga događati. To je kreacija poput Energetske zajednice i mjesto gdje ćemo se prilagođavati europskim standarima i zakonodavstvu'', izjavio je za N1 ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović.

''Ako želimo biti dio EU jednog dana naše ceste i željeznice moraju poslovati po višim standardima i izgledati kao europske'', istaknuo je Šarović.

Najavio je da će u ime BiH ugovor potpisati predsjedavajuči Vijeća ministara BiH Denis Zvizdić, jer su ranije u Trstu uradili to isto premijeri ostalih zemalja.

''Za BiH je dobro i navijamo za to da Srbija bude domaćin te zajednice jer smo blizu. Ako sve zemlje ratificiraju ovaj sporazum onda znači da je to važno'', rekao je Šarović za N1.

Istaknuo je i da je aktualni sastav Vijeća ministra BiH jedan od najboljih ikada, a da to pokazuju rezultati.

''Ovakav stav će i uvijek i doživjeti kritiku, što je logično, jer je naše društvo politički podijeljeno. Kod nas se čak i dobri rezultati ne dočekaju pozitivno'', zaključio je.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.