Sarajevo osiguranje isplaćuje Bingu štetu za izgoreni objekt u Mostaru
Najveća postratna šteta
OBJAVA: Srijeda, 9. kolovoza 2017. 15:35
IZVOR: Bljesak.info/SEEbiz.eu
AUTOR: Z.S.
Sarajevo osiguranje isplaćuje Bingu štetu za izgoreni objekt u Mostaru
0

Do kraja kolovoza ove godine Sarajevo osiguranje će avansno isplatiti 5.000.000 KM za štetu na objektu

Sarajevo osiguranje je počelo isplatu jedne od najvećih pojedinačnih šteta u poslijeratnom razdoblju - tuzlanskom Bingo za izgoreni objekt u Mostaru.

"Iako se radi o vjerovano i najvećoj pojedinačnoj šteti u poslijeratnom razdoblju Sarajevo osiguranje bez problema već isplaćuje štetu našem velikom, uglednom gospodarskom subjektu kakav je Bingo. Krajem lipnja Bingu je isplaćen 1 milijun KM za štetu po polici kojom je bila osigurana roba u objektu. Do kraja kolovoza ove godine Sarajevo osiguranje će avansno isplatiti 5.000.000 KM za štetu na objektu, a ostatak iznosa nakon konačnog nalaza nadležnih organa kako bi objekt Bingo Mostar bio stavljen u funkciju, kazao je Arif Kulić, direktor Sarajevo osiguranja u razgovoru za Patriju.

On je napomenuo i kako je društvo je pri kraju isplate štete Općini Centar u iznosu od 2.000.000 KM u vezi s prosvjedima 2014. godine, te štete BH Telecomu od oko 1.000.000 KM.

Naveo je da je Sarajevo osiguranje u 2016. godini isplatilo 31,3 milijun KM po osnovu šteta, pa je po tom najznačajnijem kriteriju ostalo vodeće osiguravajuće društvo u BiH.

"Vratili smo neke stare, značajne klijente poput Elektroprivrede BiH s kojom smo potpisali trogodišnji ugovor u vrijednosti od oko 5,5 milijuna KM, kazao je Kulić i dodao je da Sarajevo osiguranje društvo koje osigurava velike gospodarske subjekte i ima iskustvo u obradi i isplati velikih šteta.

Komentari (0)
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.
 :)
 :(
 :P
 :D
 :O
 ;)
 8)
 8|
 ]:(
 :\
 :|(
 3:)
 O:)
 :-*
Ovaj članak mogu komentirati samo registrirani korisnici. Molimo prijavite se za komentiranje. Prijavu možete izvršiti i preko Facebook i Google servisa.
Molimo popunite polja i pošaljite komentar.