biznis klub

Regionalna radionica o gospodarskim potencijalima u Trebinju

Gospodarstvo / Flash | 26. 01. 2016. u 13:26 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BBI VIP biznis klub u suradnji sa Gospodarskom komorom Republike Srpske organizirao je 25. siječnja u Trebinju pripremnu radionicu za sudjelovanje na 7. Sarajevo Business Forumu (SBF) koji će se 4. i 5. svibnja održati u glavnom gradu BiH.

Uz nazočnost oko 30 sudionika iz različitih djelatnosti prezentirane su aktivnosti BBI VIP biznis kluba koncept i iskustva dosadašnjih investicijskih konferencija, prezentirani dokumenti koje treba pripremiti za prezentaciju projekata na SBF-u, te bankarske i konzultantske usluge koje nudi BBI banka.

Zoran Milošević, načelnik Odjeljenja za gospodarske i društvene djelatnosti Grada Trebinja i Veselin Savić, direktor Područne gospodarske komore Trebinje, pozvali su gospodarstvenike da ove godine iskoriste priliku koju pruža Sarajevo Business Forum i aktivno sudjeluju na ovoj konferenciji.

Inače, SBF već sedmu godinu zaredom organizira BBI banka u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB). Radionica u Trebinju okupila je veliki broj gospodarstvenika iz ove regije koji su iskazali interes za SBF-u i mogućnosti pronalaska novih tržišta. BBI VIP biznis klub nastoji osigurati najveću vrijednost za svakog sudionika Sarajevo Business Foruma kroz izravne kontakte između predstavnika kompanija i kompetentnih institucionalnih investitora i poduzetnika.

Svake godine SBF okupi 1.000 sudionika iz 30 zemalja svijeta. Projekti i sudjelovanje u radionicama mogu se prijaviti u bilo kojoj poslovnici BBI banke ili putem web stranice.

Druga pripremna radionica za 7. SBF održat će se 27. siječnja u Vitezu u hotelu Central s početkom u 11 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close